Nu vrijdag 15 en zaterdag 16 mei om 20 uur spelen wij Achter de bossen, voorbij het moeras (Krabat) in Theater Zuidpool. Alle info over deze muziektheatervoorstelling vindt u bij projecten.
Bekijk ook zeker even de trailer en het interview.

Krabat

Dag Sam !

Net terug van jullie muziektheatervoorstelling. Ik vond het erg goed (en niet omdat ik u een beetje ken of zo).
Misschien vind je het wel leuk om de reactie's van de anderen te horen. Wij waren met z'n zessen. De jongste 14 en de oudste 49.

Hier hun reactie's:

Magali (14) vond het moeilijk om de rode draad te volgen. Dat vertelde ze me al tijdens de voorstelling zelf. Ze begreep niet goed waar het over ging. Maar na afloop van de voorstelling bleek ze toch wel mee te zijn met het verhaal.

Philippe (17) vond het hoofdpersonage 'bangelijk goed' spelen. Alleen het stukje waarbij hij stond te schudden vond hij er net iets 'over'. Hij was ook helemaal weg van de muziek. Vond het decor met de oude platenspelers super (vooral het vogeltje dan) en vroeg zich de diepere betekenis van de platenspelers af. Die moest er zeker zijn, zei hij.

Vincent (18) vond de muziek hypnotiserend ! Goed dus ! En hij vond het jammer dat jij niet langer op het toneel hebt gestaan. De dialogen vond hij afwisselend grappig en dan weer zeer indringend. Op sommige momenten werd hij geraakt door bepaalde zinnen.

Laurens (22) vond het best oké. Verder geen commentaar van hem, maar hij zat naast mij en ik heb hem af en toe smakelijk horen lachen.

Eric vond het speciaal. Verder heeft hij er nog niets over gezegd maar dat komt nog wel.

En dan ikke. Ik vond het verrassend ! Werd geraakt door zoveel emotie op het podium maar ook bij mezelf. Werd op sommige mensen echt heel erg stil vanbinnen. De opbouw was perfect opgebouwd, heel mooi, soms beklemmend en dan weer grappig. Het stukje waar Philippe over viel gaf mij dan weer kippevel. Zo zie je maar weer ...
De doorzichtigheid van de gordijen vond ik perfect passen bij het stuk. Het gaf het verschil tussen de twee werelden perfect weer.
Blijf ik nog met één vraag zitten. Waarom kroop jij iedere keer weg onder je keyboard weg ? :-)

P.S.'k Zou heel graag de tekst van het stuk willen hebben. Kan dat ?

Margo

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.